یکی از زیباترین و تمیزترین آبشار های استان گلستان است. آبشاری که روی آن را خزه گرفته است .
در اطراف این آبشار، منطقه جنگلی و تفریحی روستای علی آباد کتول قرار گرفته ، این روستا در نزدیکی گرگان و گنبد کابوس قرار دارد و می توان با 30 دقیقه رانندگی به این روستا رفت . فاصله روستا تا آبشار 3 کیلومتر است و دارای مسیر پیاده روی بسیار جذاب جنگلی تا رسیدن به خود آبشار است.
از داخل روستای علی آباد که به سمت آبشار حرکت می کنید ، پس از چند دقیقه به سد شنی می رسید که آب فراوانی پشت آن جمع شده و منظره بسیار زیبایی ساخته است .این مکان مناسب اسکان مسافران است و دارای سکوهایی است.
زمان ورود از شما برای حفظ و نگهداری از مجموعه گردشگری مبلغ اندکی پول دریافت می کنند و شما می توانید اتومبیل خود را در پارکینگ پارک کنید.
کل مسیر از کنار رودخانه تا آبشار کبودوال سنگ فرش شده و در میان راه 2 عدد پل که از روی رودخانه عبور می کند وجود دارد که جلوه بسیار زیبایی به مسیر داده است .
در طول مسیر از طبیعت لذت ببرید و قبل از رسیدن به آبشار اصلی چند آبشار کوچک هم وجود دارد .
دیگه نگو شام چی بپزم !! ○مجله آشپزی شکمو○
مشاهده